Counting Cars

5 jaren geleden door in Klassiekers Getagd: , ,

Het gloednieuwe programma Counting Cars, met in de hoofdrol Danny ‘The Count’ Koker, is vanaf donderdag 28 maart exclusief te zien op HISTORY™Counting Cars draait om ongelofelijke transformaties van de mooiste auto’s uit de geschiedenis.

Counting Cars laat zien hoe Danny en zijn Count’s Kustoms team van autofanaten adembenemende voertuigen in rap tempo kopen, herstellen, customizen en doorverkopen (‘flippen’), in een gevecht om hun garage in Las Vegas winstgevend te houden. Van vintage Thunderbirds tot klassieke Corvettes, van speelgoedauto’s tot opgevoerde zijspanmotoren; Danny en zijn team vinden niets te dol als het gaat om het opsporen en flippen van de mooiste voertuigen uit de geschiedenis.

Danny ‘The Count’ Koker is een gepassioneerde petrolhead: zijn hele leven draait om klassieke Amerikaanse muscle cars. Als hij een auto vindt die hij wil hebben, doet hij alles om hem te krijgen – inclusief auto’s achtervolgen en ter plekke geld bieden aan de nietsvermoedende eigenaren.

Ook maken bekende gezichten een verrassende opwachting: zo wordt Danny’s team ingehuurd door de erven van Barry White om de Stutz IV Porte van de legendarische zanger te vinden en op te knappen. Ook krijgt de garage bezoek van Elvira, de legendarische Mistress of the Dark, wiens beroemde Thunderbird wat mechanische magie nodig heeft. Rick Harrison, een andere Pawn Stars hoofdpersoon geeft de jongens van Count’s Kustoms het project van hun leven – een gammele Mustang Fastback uit ’68 omtoveren in Steve McQueen’s oude ‘Bullitt’.

Vanaf 28 maart iedere donderdag om 21.00 uur exclusief op HISTORY. De eerste twee weken dubbele afleveringen, om 21.00 uur en 21.30 uur.

Kijk ook op http://www.historychannel.nl/shows/counting-cars/over.html