Sandton Rally ‘hotel road trip’

5 jaren geleden door in Klassiekers Getagd: , ,
Op een fraaie locatie ontbijten in Overijssel, lunchen in Gelderland en dineren en slapen in Noord-Limburg. Sandton Hotels introduceert een hotelarrangement voor liefhebbers van rally’s. Van hotel naar hotel met de oldtimer, motor of gewone auto, rustig genietend van de omgeving. De Sandton Rally, van en naar vijf Sandton Hotels, voert door prachtige landschappen en langs verschillende routes. Onderweg is geen snelweg te zien. Het Sandton Rally hotelarrangement is op individuele basis te boeken via www.sandton.eu/rally
Elke route in de Sandton Rally is een ontspannen uitdaging. De rallyrijders hebben keuze uit verschillende navigatievormen om vanaf de gekozen startlocatie bij het volgende Sandtonhotel voor de lunch of voor het diner en de overnachting uit te komen. Zo zijn er fotoroutes, grensbenaderingroutes, bol-pijl routes, visgraatroutes en gespiegelde kaartroutes.
De Sandton Rally is speciaal ontwikkeld voor rallyrijders met oog voor kwaliteit en liefde voor ontspannen (auto)rijden, die er graag op uit trekken en willen genieten van luxe gastvrijheid in een mooie omgeving.
Er zijn zes routes uitgezet: 1. Sandton Hotel De Roskam, Rheden > Sandton Pillows Zwolle; 2. Sandton Pillows Zwolle > Sandton Resort Bad Boekelo; 3. Sandton Resort Bad Boekelo > Sandton IJsselhotel Deventer; 4+5. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Château De Raay Baarlo; 6. Sandton IJsselhotel Deventer > Sandton Hotel De Roskam Rheden.
Het Sandton Rally hotelarrangement start vanuit de keuzelocatie en omvat Breakfast&StartLunch&RelaxDiner&Sleep plus het Sandton Rally Routeboek en kost 95 euro per persoon.