Vakantiebeurs uitgebreid

5 jaren geleden door in Autonieuws

De Vakantiebeurs wordt uitgebreid met caravans, campers, tenttrailers, (voor)tenten en accessoires. Zo krijgen leveranciers de gelegenheid hun aanbod te presenteren tegen de achtergrond van concrete vakantiebestemmingen. En ontstaat een compleet vakantie-aanbod. Hiermee gaat de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in de huidige vorm niet door.

VNU Exhibitions Europe speelt hiermee in op het veranderende consumentengedrag. Met name in de maanden januari en februari oriënteren veel consumenten zich op de komende vakantieperiode , niet alleen waar ze naar toe gaan maar ook op de manier waarop. Gezien de hoge bereikcijfers en ambiance is een koppeling met de Vakantiebeurs voor leveranciers van kampeermiddelen interessant. Daar komt bij dat de consumenten in de juiste stemming zijn om zich enthousiast te oriënteren op een nieuw kampeermiddel.

Het concept van de Vakantiebeurs is opgebouwd aan de hand van zes thema’s. Eén daarvan is het thema Kampeer & Camping. Eén op de vijf bezoekers van de Vakantiebeurs is geïnteresseerd in kampeer- en campingvakanties. Volgens organisator VNU Exhibitions is het logisch de branche maximaal de gelegenheid te geven hierbij aan te sluiten. Helemaal nieuw is de koppeling vakanties en kamperen niet, in Stuttgart is deze combinatie al jarenlang tot ieders tevredenheid gemeengoed.