Confederate Motors, Inc. kondigt onderhandse plaatsing ter waarde van vijf miljoen dollar aan

4 jaren geleden door in Geen categorie Getagd: , , ,

BIRMINGHAM, Alabama, 26 november 2014 /PRNewswire/ — Confederate Motors, Inc. (OTCBB: CFED), producent van exotische Amerikaanse motorfietsen, maakte vandaag bekend een onderhandse plaatsing met een totale waarde van vijf miljoen Amerikaanse dollar te zijn gestart. Het aanbod geldt, op grond van regel 506(c) van Verordening D van de SEC onder de Amerikaanse Securities Act, alleen voor geaccrediteerde beleggers. Het bedrijf gebruikt de opbrengst voor algemene bedrijfsdoeleinden, zoals de bekostiging van de productie en verkoop van de serie premiummotorfietsen, voor voorraadbeheer en werkkapitaal en voor het ontwerpen en verkopen van de motorfietsen. H. Matthew Chambers, voorzitter van de Raad van Bestuur en Chief Executive Officer van Confederate Motors, Inc.: “Ons bedrijf ontwerpt en produceert al drieëntwintig jaar de meest iconische en onderscheidende motorfietsen ter wereld. We bieden beleggers dan ook graag deze weergaloze kans om 8.000.000 aandelen uit onze collectieve aandelen te kopen en zo een aandeel te nemen in ons bedrijf.”

Foto – http://photos.prnewswire.com/prnh/20141126/161020

Confederate Motors, Inc. geeft maximaal 8.000.000 eenheden uit in vier klassen. Elke A-eenheid (de ‘A-eenheid’) kost $ 25.000 per A-eenheid. Elke B-eenheid (de ‘B-eenheid’) kost $ 50.000 per B-eenheid. Elke C-eenheid (de ‘C-eenheid’) kost $ 75.000 per C-eenheid. Elke D-eenheid (de ‘D-eenheid’) kost $ 100.000 per D-eenheid. Elke eenheid bestaat uit 100.000 aandelen uit de collectieve aandelen van het bedrijf. Aandelen uit de A-eenheid kosten $ 0,25 per stuk. Aandelen uit de B-eenheid kosten $ 0,50 per stuk. Aandelen uit de C-eenheid kosten $ 0,75 per stuk. Aandelen uit de D-eenheid kosten $ 1,00 per stuk.

De aandelen die in het kader van dit aanbod worden uitgegeven, hoeven overeenkomstig de Amerikaanse Securities Act niet te worden geregistreerd en mogen niet in de Verenigde Staten worden aangeboden of verkocht zonder registratie of toepasselijke vrijstelling van registratie-eisen. Beleggers die door SEC zijn geaccrediteerd, kunnen meer informatie over het aanbod, alsook het Memorandum voor de onderhandse plaatsing, informatie over het aandelenbeheer en financiële prognoses bekijken op http://confederate.com/investor-relations/

Over Confederate Motors, Inc.
Confederate Motorcycles ontwierp en ontwikkelde in de voorbije drieëntwintig jaar de meest iconische en onderscheidende motorfietsen van Amerika. Bekende series zijn Hellcat, Fighter en Wraith. Kijk voor meer informatie op http://confederate.com

Toekomstgerichte verklaringen
Net als veel schriftelijke en mondelinge mededelingen van Confederate Motors, Inc. en van onze bevoegde functionarissen kan dit persbericht bepaalde toekomstgerichte verklaringen met betrekking tot onze toekomstige prestaties en strategieën bevatten. Wij willen dergelijke verklaringen laten passen binnen de veiligheidskaders voor toekomstgerichte verklaringen zoals deze zijn vastgelegd in de Private Securities Litigation Reform Act van 1995 en vermelden derhalve het genoemde veiligheidskader. Toekomstgerichte verklaringen, die zijn gebaseerd op bepaalde veronderstellingen en toekomstige plannen, strategieën en verwachtingen van ons bedrijf beschrijven, zijn over het algemeen herkenbaar aan de woorden “voorzien”, “geloven”, “schatten”, “verwachten”, “van plan zijn, “plannen”, “zoeken”, “streven”, “proberen”, of aan toekomstige of voorwaardelijke werkwoorden, zoals “zou kunnen”, “kan”, “zou”, “zal” of soortgelijke uitdrukkingen. Ons vermogen om resultaten of werkelijke effecten van onze plannen of strategieën te voorspellen, is derhalve evenzeer onzeker. Daardoor kunnen de daadwerkelijke resultaten wezenlijk afwijken van de geanticipeerde resultaten. We adviseren lezers van dit persbericht behoedzaam om te gaan met deze toekomstgerichte verklaringen, die uitsluitend geldig zijn op datum van dit persbericht. Confederate Motors, Inc. verplicht zich, met uitzondering van die mate waarin we daartoe door toepasselijke wet- of regelgeving worden verplicht, niet tot het actualiseren van deze toekomstgerichte verklaringen op basis van gebeurtenissen of omstandigheden die zich voordoen na de datum waarop dergelijke verklaringen werden gemaakt.

Contact voor de media:
Clay Morrison
Aero Branding, LLC
clay[at]aerobranding.com
+1-205-324-9888