Met de touringcar voor € 9 naar Duitsland – FlixBus verdubbelt aanbod in Nederland

4 jaren geleden door in Geen categorie Getagd: , , ,

AMSTERDAM, November 25, 2014 /PRNewswire/ —

Busreisorganisator FlixBus breidt zijn aanbod vanuit Amsterdam, Groningen en Utrecht uit. Duitse metropolen als Hamburg, Dortmund, Essen of Berlijn zijn vanaf 27 november dagelijks tot vijf keer per dag zonder overstap bereikbaar. Meer routes zijn in planning. FlixBus staat voor comfortabele en duurzame mobiliteit voor de beste prijs: Tickets naar Duitsland kunnen op http://www.FlixBus.nl vanaf 9 euro worden geboekt, inclusief WLAN, bagage en gegarandeerde zitplaats.

Directeur en oprichter van de onderneming FlixBus, André Schwämmlein: Na het grote succes in Duitsland gaat het voor ons nu in Nederland verder. Sinds oktober verbinden de FlixBussen Amsterdam, Groningen en Enschede dagelijks met Hamburg en Berlijn. Nu komen er meer bestemmingen en meer frequenties bij. In samenwerking met de  Nederlandse middenstand brengen wij Europanog een stukje dichter bij elkaar.” Met 5.000 dagelijkse verbindingen is de voormalige startup FlixBus inmiddels een van de toonaangevende busreisorganisaties op de Duitse markt.

Nu tot vijf keer per dag met de FlixBus vanaf 13 euro van Amsterdam naar Dortmund, Essen, Bochum of Duisburg, van Utrecht naar Duitsland zijn er al tickets vanaf 9 euro beschikbaar. Bettina Engert, perswoordvoerder bij FlixBus: “Net als bij luchtvaartmaatschappijen zijn de prijzen van de tickets op http://www.FlixBus.nl  gecontingenteerd. Hoe vroeger u boekt, des te lager is het tarief. Over het algemeen betalen de gebruikers van FlixBus ongeveer een vijfde van een treinkaartje.”

Altijd inclusief bij FlixBus zijn de zitplaatsgarantie, het meenemen van bagage en het gebruik van internet via het gratis WLAN-netwerk. Ook de milieuvriendelijkheid van de FlixBussen spreekt voor zich. Bettina Engert: “Een goed uitgeruste langeafstandsbus is volgens de statistieken het milieuvriendelijkste vervoersmiddel voor lange afstanden. Bovendien kunnen de passagiers van FlixBus tijdens het boeken via internet vrijwillig de CO²-uitstoot compenseren zodat ze klimaatneutraal reizen.

Afbeeldingen om te downloaden en af te drukken – vrij voor publicatie: http://www.FlixBus.com/Company/Press-room

PERSCONTACT FLIXBUS

Bettina Engert
Tel: +49(0)89-235-135-132
bettina.engert@flixbus.de  

Sandstr. 3
80335 München
http://www.FlixBus.de