Nederlandse GeniusTravel lanceert wereldwijde TravelApp

4 jaren geleden door in Geen categorie Getagd: , , ,

AMSTERDAM, December 2, 2014 /PRNewswire/ —

Na de succesvolle lancering eerder dit jaar van GeniusFlight.com verschijnt de zoekmachine onder de naam GeniusTravel, uitgebreid met accomodatie en autohuur en een gloednieuwe GeniusTravel-app. Vanaf nu boek jij jouw samengestelde reis vanuit je broekzak. De site en app is de eerste meta-zoekmachine die reizen zoekt op basis van prijs. Recent onderzoek heeft laten zien dat onder de Millenials prijs de belangrijkste factor is wanneer men een reis boekt (90% van de respondenten).

     (Photo: http://photos.prnewswire.com/prnh/20141202/718877 )

Waar men ook is ter wereld, met 2 clicks laat GeniusTravel onmiddellijk resultaten zien van de laatste vluchttarieven van meer dan 1000 vliegmaatschappijen, meer dan 500.000 hotelkamers en 24.000 autohuurlocaties.

De pocketsize reisgenoot

Vanaf nu kunnen gebruikers eenvoudig een complete door henzelf samengestelde reis boeken met de GeniusTravel app. Met deze tool voor iPhone en Android kom je erachter hoe ver jij met jouw budget kunt vliegen. Met de slider geef  je eenvoudig de minimale en maximale prijs aan en GeniusTravel toont binnen een paar seconden alle mogelijke bestemmingen.

Ook boek je eenvoudig accomodaties en autohuur via dezelfde app. Je krijgt verschillende voorstellen van Genius of je klikt bijvoorbeeld op de kaart om te zien waar je in je gewenste buurt wil overnachten. De app is verkrijgbaar in meerdere talen waardoor nu al meer dan de helft van de wereldbevolking gebruik kan maken van het wereldwijde aanbod. Alsof je de wereld in je broekzak hebt.

Samengevat:

  • GeniusTravel: Mobiele app + site om wereldwijd vluchten, hotels en autohuur te boeken
  • De eerste reis metazoekmachine op basis van budget
  • In de app Geo-locatie functie om hotels en autohuur in jouw omgeving te zoeken
  • Aanbod van meer dan 1,000 vliegmaatschappijen, meer dan 500,000 hotelkamers en meer dan 24.000 autohuurlocaties
  • Partners: Skyscanner, Booking.com, RentalCars

Voor meer informatie, beelden en interview aanvragen neem s.v.p. contact op met: press@geniustravel.com
Lindy Prins
T: +31-20-7767756